Craps i hemmet

Det är ganska enkelt att spela craps hemma. Det enda som egentligen behövs är två stycken sexsidiga tärningar, pokermarker, en duk och ett bord.

Att göra ett eget crapsspel hemma

Man kan i princip göra ett crapsspel själv, om man till exempel tar tärningarna från ett annat spel, plockar fram sina pokermarker, ritar upp var man ska satsa på en duk och bygger ett specialgjort bord. Det finns även möjlighet att köpa en brädspelsversion där tärningar och duk ingår, men då behövs fortfarande ett specialgjort bord, vilket har brädskivor vid kanterna så att tärningarna inte faller ner på golvet. Om man vill, kan man även skaffa en lång böjd käpp att ta tillbaka de kastade tärningarna med. Det finns speciella sådana för det ändamålet. Sen är det bara att bjuda hem kompisarna och börja kasta tärningarna. Craps är ett spel där man kan vara ganska många spelare, och det går till och med att spela det helt själv, men rekommenderat är ungefär tre stycken spelare. Eftersom det handlar om spel med pengar så bör spelarna vara 18 år eller äldre.

Spela craps på internet

Det allra enklaste sättet att spela craps hemma är dock att spela vid datorn. Dessutom finns då möjligheten att spela om pengar lagligt och framför allt att vinna pengar lagligt och skattefritt. Det finns idag flera internetcasinon som erbjuder craps. Det finns till och med möjlighet att prova på att spela gratis eller att få en välkomstbonus vid sin första insättning. Även testspelande med låtsaspengar är möjligt för den som vill det.